STEM Конструктори

STEM конструкторът е инженерен комплект, включващ конструктивни елементи и мотор. Позволява изграждане на модели на съоръжения за увеселителен парк – въртележка, кула, виенско колело и др. Чрез конструирането се развива въображението на децата и уменията им да конструират.

Комплектът съдържа 486 ярко оцветени части – различни конектори, конструктивни пръчки: къси, дълги, прави и извити. Частите могат да бъдат свързани заедно, за да се създадат конструкции, които действително се движат, благодарение на мотор с батерия.

*Нужни са 2 батерии тип АА, които не са включени в комплекта.

STEM конструкторът е инженерен комплект, включващ конструктивни елементи. Позволява изграждането на транспортни средства.

Комплектът се състои от 131 части, които могат да се свързват заедно. Могат  да се построят до седем модела транспортни средства, които се задвижват по различен начин – чрез двигателна сила, верига, силата на вятъра или мотор.

Частите на K’NEX са пластмасови, изработени от висококачествен и здрав материал. Комплектът включва указания за конструиране. Формира се инженерно и творческо мислене. Учениците имат възможност да реализират свои самостоятелни и оригинални проекти.

STEM конструкторът е инженерен комплект, включващ конструктивни елементи, с които може да се изграждат  влакчета на ужасите. Децата развиват  умения за проучване, изследване и експериментиране. Обсъждат и оценяват дизайнерски и конструктивни принципи и решения в действие.

Комплектът включва над 500 части и мотор с батерия, което позволява на едно дете или екип от две до три деца да изгради работещо влакче. Всички K’NEX STEM конструктори имат указания за учители/ученици. Целта е поставянето на ученика в активна изследователска позиция.

*Конструкторът изисква две АА батерии, които не са включени в комплекта.

STEM конструкторът е инженерен комплект, включващ конструктивни елементи за изграждане на конструкции, които функционират на базата на прости машини – лост и макара.

Комплектът съдържа 139 части, от които учениците трябва да конструират везна, ръчна строителна количка и платноходка.  С помощта на този конструктор учителите могат да насърчат въображението на децата и да развият техните знания за принципите на работа на простите машини и критичното им мислене.

С помощта на указанията към комплекта се формират и надграждат знания за видове лостове, макари, сили, механика.

Комплектът включва всички основни части, нужни за изучаване на роботика. Включва ERP MINI контролер, RJ кабели, два инфрачервени сензора, два мотора и USB кабел. Приложени са лесни за следване инструкции за всички модели онлайн или в предоставената книжка.

В книжката има подробни обяснения на различните приложени научни принципи и включва иновативни дейности за практическо обучение, заедно с подробно ръководство за потребителя с примери за програмиране.

Софтуерът е разработен от компания Engino® и има лесен и приятен потребителски интерфейс за максимално взаимодействие между потребителя и роботизирания контролер. Софтуерът позволява 3 различни метода на програмиране в зависимост от нуждите и възможностите на учениците.

Подходящ за 8-16 годишна възраст.

Комплектът се предлага в удобна пластмасова вана с капак за съхранение и се състои от всички необходими части за изучаване на роботика. Включва ERP контролер, RJ кабели, сензор за едно докосване, два инфрачервени сензора, три мотора, пет LED светлини и USB кабел. Предоставени са инструкции онлайн и във включената книжка с инструкции.

ERP PRO с Bluеtooth може да се свърже със смарт телефон, таблет или компютър, така че да бъде програмиран и контролиран дистанционно чрез безплатни приложения за Android и iOs. Софтуерът за програмиране е разработен от Engino® и има лесен и приятен потребителски интерфейс за максимално взаимодействие между потребителя и роботизирания контролер. Софтуерът позволява три различни метода на програмиране в зависимост от нуждите и възможностите на учениците.

Подходяща възрастова група – 8-16 години.

STEM инженерен конструктор за изграждане на различни видове мостове и сгради. Учениците формират знания за архитектурен дизайн и как се осигурява издръжливост на голяма маса. Изучават силите и разбират как инженерите ги контролират за функциониране на съответните конструкции.  Чрез конструктора могат да бъдат направени девет модела като къща, пирамида и различни видове мостове: греда, арка, въжен и висящ мост. Предоставени са лесни за следване инструкции за изграждане на всички модели онлайн или в книжка. Учениците правят активна експериментални дейности и се учат чрез практическо обучение.

 

 

STEM инженерен конструктор за изграждане на работещи модели на риболовен кран, маслена помпа, движеща се фигура, подвижен мост, шевна машина и летящ орел.  Учениците лесно ще открият как се предава мощност с помощта на въртящи се дискове и манивели.

Приложената книжка предоставя подробни обяснения на различните прилагани научни принципи и включва иновативни експериментални дейности за практическо обучение.

STEM комплектът за построяване на модели на източници на възобновяема енергия съдържа 583 части, включително слънчев двигател, за изграждане на девет различни напълно функциониращи копия на машини за алтернативна енергия.

Подходящ за прогимназиален и гимназиален курс (5-9 клас). Предвижда се работа за 6-12 ученици, работещи в екипи.

STEM съдържание: възобновяема енергия; слънчева, вятърна и хидроенергия; енергиен запас; генериране на енергия; чиста енергия и др.

Опакован в пластмасова вана за многократна употреба за бързо почистване и лесно съхранение
Конструирането с K’NEX поставя учениците в активна изследователска позиция.

Образователните комплекти K’NEX се предлагат с планове за уроци и ръководства за експерименти, написани от преподаватели. Съдържат практически проекти (*на английски език).

Образователните комплекти K’NEX позволяват на учениците да създават копия на реални машини, за да придобият разбиране за принципите, които ги карат да работят.

STEM инженерен конструктор за формиране на знания по механика – колела, оси, равнини. Учениците научават как колелата и осите използват силата на триене, за да движат обектите. Научават как наклонена равнина може да се използва за повдигане на тежки предмети, как една разновидност на наклонената равнина – клинът – се използва във всекидневието. С конструкторът могат да се изградят 14 работещи модела като платформа за изстрелване, врата с въртяща се дръжка, кладенец, стълби, рампа и др. Комплектът предлага ясни указания за изграждане на моделите.

Конструктора за изграждане на сгради от тухли позволява на децата да изследват и развиват творческото си мислене и да разгръщат творческите си заложби използвайки STEAM.

Комплектът включва карти с предизвикателства – зададени са задачи и се изисква намиране на конструктивно решение. Конструирайки децата ще се сблъскат с вълнуващи предизвикателства, докато изследват концепциите за физическа наука.

Комплектът включва 250 парчета и 10 двустранни карти с предизвикателства.

Можете да закупите STEM ресурси от нашия онлайн-магазин.

За корпоративни клиенти, моля отправете запитване чрез формата вдясно.

Можте да се свържете с нас:

E-mail: office@itilearning.com

тел.: +359 885164363

Вижте още и в Контакти.

Абонирайте се за нашия месечен бюлетин!