АЕ 1-2

АЕ 1-2 е образователен софтуер по Английски език. Софтуерът е организиран в две нива. Първото ниво следва програмната система на издателството Изкуства – Talk and Write with Echo. Целта е да се осъществи прехода между обучението по Английски език в детската градина и да се подготвят децата за обучението по Английски език във втори клас, когато започва изучаването на чужд език, съгласно държавните образователни стандарти.

Второто ниво следва учебната програма по Английски език за втори клас, одобрена от МОН. Това ниво следва програмната системата на издателството Изкуства – Talk, learn and Explore with Echo.

АЕ-1

Софтуерният пакет АЕ-1 включва теми с акцент върху английската азбука. За всеки от звуковете има специално разработен текст с аудио-запис и допълнителни интерактивни задачи. Целта е да се изгради звукова култура, която да даде необходимия комфорт на детето в подготвителната фаза на изучаване на английски език.

АЕ-2

Софтуерният пакет АЕ-2 включва голямо разнообразие от комикси и интерактивни задачи. Целта е разширяване на речниковия запас на чуждия език и запознаване с основни граматически правила. Съдържанието е вплетено в сценария на околосветско пътешествие. Така в хода на обучението паралелно с формиране на езикови знания се развива и общата култура на децата и знанията им за заобикалящия ги свят.

 

 

Можете да закупите персонален ученически лиценз от нашия онлайн-магазин.

За инсталиране на образователния софтуер, моля отправете запитване чрез формата вдясно.

Учителите, работещи със системата „Talk and Write with Echo“ и „Talk, Learn and Explore with Echo“ могат да се възползват от специални остъпки и оферти за ползване на училищен лиценз.

Можте да се свържете с нас:

E-mail: office@itilearning.com

тел.: +359 885164363

Вижте още и в Контакти.

Абонирайте се за нашия месечен бюлетин!