Интерактивни панели

Интерактивният панел или интерактивен дисплей е интерактивна дигитална технология, съчетаваща функциите на компютър, таблет и телевизор. Може да се монтира на стена или на мобилна стойка. Работи като самостоятелно устройство (не изисква мултимедиен проектор).

Технологията позволява презентиране на разнообразни мултимедийни ресурси с високо качество на картина, звук и видео. Могат да се използват разнообразни софтуерни приложения – офис приложения, графични редактори, интерактивни приложения за работа с интерактивни дъски и таблети, базирани на използването на тъч функции. За интегриране на технологии в учебния процес могат да се използват разнообразни уеб-базирани ресурси – образователен софтуер, игри, платформи за работа с крайни устройства – таблети и смарт-телефони и мн. др.

Nano Board

nano little_2

Nano Board технологията съчетава модерното с традиционното. В центъра на технологичното решение е вграден висококачествен интерактивен дисплей, а от двете му страни са разположени платформи за писане направени от базирана на стъкло и стомана повърхност.

Интерактивният дисплей е с размер 75 инча и вграден компютър – OPS PCi5, 8G, 128G SSD. Дава възможност за работа с две операционни системи – Windows 10 и Android 9.00. Двете странични платформи за писане са с размери на всяка 1050 мм x 1302 мм x 52 мм. Използва се маркер тип течен тебешир. Общият размер на Nano Board  е 4200 мм x 1302 мм x 52 мм.

Nano Board осигурява на практика неограничени възможности на учителя за достъп до качествено учебно съдържание, допълнителни ресурси и информация. Ученето става забавно, интересно и предизвикателно, както за учителя, така и за ученика. Преминете в нова фаза в развитието на съвременната класна стая с максимално експлоатиране на възможностите, предоставени от дигиталната технология от една страна и нуждата на човека да синхронизира процесите на мислене, писане, запомняне, визуализиране, осмисляне – от друга.

Интерактивен панел 65 in

Panel

Интерактивният панел е особено ефективен за приложение в учебния процес и предлага организация на съвременен презентационен център. Технологията позволява гъвкавост при конфигурирането на конкретна инсталация. Конфигурацията може да включва вграден OPS (Open Pluggable Specifications) компютър. Възможно е и включване на външно устройство (лаптоп/компютър).

Интерактивният панел има вградени TV функции – кабелна телевизия, опериране с медийни файлове през USB порт и вградена система Android. Панелът има сензорен LED екран, който поддържа 10 точки на допир. Работи се с пръст или с писалка. Вграденият OPS компютър дава възможност за пълноценна работа с ОС Windows 10. Системата предлага безжичен WiFi, както и кабелен LAN. Функционират разнообразни портове за вход и изход.

Можете да закупите интерактивни дисплеи от нашия онлайн-магазин.

За корпоративни клиенти, моля отправете запитване чрез формата вдясно.

Можте да се свържете с нас:

E-mail: office@itilearning.com

тел.: +359 885164363

Вижте още и в Контакти.

Абонирайте се за нашия месечен бюлетин!